ОСТАННІ НОВИНИ

Дитяча лікарня на Орлика отримала три нові ШВЛ

Наталя Дуляба

|

Пологове відділення дитячої лікарні святого Миколая, що на вул. Орлика, отримало три сучасні апарати штучної вентиляції легень NeoPuff. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Так, дитяча лікарня отримала три апарати ШВЛ NeoPuff та блендери, необхідні для правильного змішування газів дихальної суміші.

Лікарі кажуть, що таке медобладнання є дуже важливим при первинній реанімації новонароджених, відтак дуже вдячні благодійникам за допомогу. Її надала польська ГО «Коаліція для передчасно народженого».

Нагадаємо, у пологовому відділенні лікарні святого Миколая медики можуть діагностувати складні патології ще під час вагітності. Діток не треба транспортувати в інші заклади, як це було раніше, – всю допомогу надають одразу на місці.

Тут, зокрема, є дитяча нейрохірургія, кардіохірургія, тобто весь комплекс медичної допомоги, який може бути наданий новонародженій дитинці за потреби. Загалом у відділенні є 10 післяпологових кімнат, 3 пологових зали і 2 операційні. Відділення забезпечене всім необхідним обладнанням.

Лише за два місяці у пологовому відділенні дитячої лікарні святого Миколая народилися більше сотні немовлят.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *