ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщині прогнозують дощ і мороз

Андрій Котенський

|

Львівський регіональний центр з гідрометеорології поінформував про погіршення погодних умов упродовж 16-20 листопада. На Львівщині очікуються дощі з мокрим снігом, заморозки та ожеледиця на дорогах. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

На 16 листопада синоптики прогнозують дощ, подекуди з мокрим снігом. 17 листопада – вночі дощ та мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг. На 18-20 листопада очікується без істотних опадів. На дорогах буде ожеледиця, подекуди – нестійкий сніговий покрив.

Також на Львівщині відбудеться поступове зниження температури: 16 листопада до 2-5°тепла. 17 листопада від 1° морозу до 2° тепла, 18 листопада 2–4° морозу, 19-20 листопада 2-9° морозу.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80. Або ж у службу екстреної допомоги за номером 112.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *