ОСТАННІ НОВИНИ

15 листопада на Львівщині не вимикатимуть світло

Ольга Денисяка

|

У вівторок, 15 листопада, графіків погодинного чи аварійного відключення електроенергії у Львові та області не впроваджують. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

Наразі прийняли рішення не вимикати мешканцям Львівщини світло, втім енергетики наголошують, що все може змінитись у будь-який момент.

Детальніше про те, чому у вас немає світла, можна дізнатися на сайті «Львівобленерго», у чат-ботах компанії, на її сторінці у Facebook або ж за номерами кол-центру:

Нагадаємо, після атак РФ на енергосистему України жителів Львівщини неодноразово закликали скоротити споживання електроенергії.

До стабілізації енергоринку України усіх закликають раціонально використовувати електроенергію та максимально обмежити її споживання у пікові години навантаження на енергосистему – з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Підприємствам слід вимкнути рекламу, підсвітки та зовнішнє освітлення після завершення робочого часу і упродовж комендантської години. І якщо є така можливість, то частково перейти на роботу вночі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *