ОСТАННІ НОВИНИ

Скиглення РФ про переговори ніяк не впливають на деокупацію України, – Подоляк

Ольга Денисяка

|

Наполягання росії на нібито переговорах і паузі ніяк не впливають на програму щодо деокупації України від російських загарбників. Про це у Твіттері заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

В Офісі президента України прокоментували заяви Росії про готовність до перемовин. Зокрема, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що ні, ці наполягання, ні настання зими жодним чином не вплинуть про деокупацію України.

«Зимовий період, особливості клімату, інформкампанія про «дипломатичне врегулювання» як приховану капітуляцію, нескінченне скиглення Росії про «переговори та необхідність взяти паузу» ніяк не впливають на програму з деокупації України. ЗСУ підтверджують…», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, напередодні прессекретарка Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що Росія готова «до мирних переговорів з українською стороною, однак з рахуванням тих реалій, які складаються на поточний момент».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *