ОСТАННІ НОВИНИ

Антонівський міст більше не придатний для користування

Анастасія Диняк

|

Антонівський міст зруйновано і наразі ним не можна користуватися. Підірвати його могли окупанти під час відступу з Херсона. Про це пише Українська правда.

Так, у п’яницю, 11 листопада, російські ЗМІ почали поширювати фото та відео зруйнованого Антонівського моста. За даними воєнкора «Комсомольської правди» Олександра Коца, зруйновані два прольоти моста.

Коц заявив, що міст підірвали російські окупанти, коли відходили з Херсона на лівий берег Дніпра.

Згодом у Telegram-каналах пропагандистів оприлюднили відео, як росіяни відступали після підриву. Наразі пішки понтоном відходять частини спецназу, які прикривали відступ основних сил.

Нагадаємо, 21 жовтня у Збройних силах України підтвердили удар по Антонівському мосту біля тимчасово окупованого Херсону.

У російських пропагандистських медіа повідомляли про трьох загиблих внаслідок удару та 9 постраждалих. Однак, керівниця об’єднаного пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк заявила, що постраждалими можуть бути самі окупанти, які перевдяглися у цивільний одяг

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *