ОСТАННІ НОВИНИ

В центрі Львова п’яний водій врізався в мікроавтобус

Наталя Дуляба

|

Водій легковика, рівень алкоголю в крові якого удесятеро перевищував норму, в’їхав у центрі Львова в мікроавтобус. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Аварія сталась у ніч на четвер, 10 листопада, на вул. Дорошенка. Тут 56-річний водій автомобіля Opel Zafira врізався у мікроавтобус ГАЗ 22171. Внаслідок зіткнення ніхто не постраждав.

З’ясувалось, що винуватець ДТП був п’яний. Перевірка на приладі Drager показала у його крові 2,14 проміле алкоголю, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму.

На горе-водія склали протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Додамо, що в ніч на 10 листопада на об’їзній дорозі Львова патрульні спіймали ще одного нетверезого водія. 43-річний чоловік за кермом Mitsubishi Colt скоїв потрійну аварію. Обійшлось без потерпілих. У крові керманича виявили 2,11 проміле алкоголю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *