ОСТАННІ НОВИНИ

Перинатальний центр отримав авто для мобільної гінекологічної бригади

Андрій Котенський

|

Львівський обласний клінічний перинатальний центр отримав «гуманітарний бустер» – автомобіль швидкої допомоги для роботи мобільної гінекологічної бригади. Це перший такий автомобіль для медзакладу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської військоої держадміністрації.

Як відомо, на початку листопада за ініціативи Міністра закордонних справ Іспанії та Представника Фонду Народонаселення ООН в Україні «UNFPA Ukraine» Міністерству охорони здоров’я України передали 30 автівок.

Така допомога Україні є наслідком домовленостей з виконавчою директоркою UNFPA Наталією Канем через високий попит на консультування та медичну допомогу в сфері сексуального та репродуктивного здоров’я для жінок та дівчат, які не мають доступу до якісних медичних послуг.

UNFPA відгукнувся на прохання й за фінансової підтримки Уряду Іспанії закупив та доставив в Україну автомобілі швидкої допомоги.

Окрім автомобілів, для мобільних бригад UNFPA передасть портативне обладнання (апарат УЗД, кольпоскоп, 12-канальний ЕКГ) та витратні матеріали.

Також на базі обласного перинатального центру функціонують два автомобілі для транспортування передчасно народжених дітей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *