ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний водій протаранив на Сихові два авто

Наталя Дуляба

|

29-річний львів’янин за кермом Renault Megan, рівень алкоголю у крові якого удесятеро перевищував допустиму норму, врізався на Сихові у два автомобілі. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

ДТП сталась у п’ятницю ввечері, 28 жовтня, на проспекті Червоної Калини. Тут водій Renault Megan, 29-річний мешканець Львова, зіткнувся з двома автівками: Ford Focus та Volvo.

У винуватця виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Спочатку чоловік пройшов перевірку на місці аварії, але його не влаштував результат, тож він захотів поїхати у медичний заклад. У лікарні тест показав 2,02 проміле, що вдесятеро перевищує допустиму норму.

На горе-водія склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та за ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Його машину евакуювали на спецмайданчик, адже вона перешкоджала руху.

Додамо, шо загалом за минулу добу на Львівщині впіймали 13 п’яних водіїв за кермом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *