ОСТАННІ НОВИНИ

Запрацював мобільний номер Служби підтримки ЦНАП у Львові

Андрій Котенський

|

Відтепер Служба підтримки Центрів надання адміністративних послуг у Львові, окрім стаціонарного номеру (032) 297 57 95, має ще й мобільний – 093 297 57 95. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Новий номер наразі працює у тестовому режимі, тож можливі тимчасові перебої. Вартість дзвінків – відповідно до тарифів вашого мобільного оператора.

«Сконтактувати зі Службою підтримки ЦНАП можна і за мобільним номером. Не так давно за формою зворотного зв’язку наша клієнтка написала відгук із проханням приєднати до нашого інформаційного номеру саме мобільний зв’язок. Ви просили – ми зробили. Сподіваємось, це полегшить вашу комунікацію, а ми станемо ще доступнішими для вас», – зазначають у міському департаменті адміністративних послуг.

Нагадаємо, мережа Центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясне-Руському і Лисиничах. Загалом у ЦНАП можна отримати близько 400 послуг.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *