ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка вкрала пів мільйона гривень платні військового

Андрій Котенський

|

На Львівщині жінка вкрала півмільйона гривень у військовослужбовця ЗСУ, які він отримав за оборону України. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

У викраденні заощаджень підозрюють 38-річну мешканку Волинської області.

За даними слідства, фігурантка, перебуваючи в одному з сіл Червоноградського району, увійшла до чужого помешкання, у якому на той момент нікого не було.

В одній з кімнат підозрювана натрапила на спортивну сумку, в котрій було 500 тис. грн. Жінка забрала усі гроші, сховала їх під куртку та втекла з помешкання потерпілого.

Як виявилось, вкрадені гроші були заощадженнями військовослужбовця ЗСУ, який виконує бойові задання на фронті. Це була його платня, одержана за виконання обов’язку з відбиття збройної агресії Росії. Зібране він передав на зберігання матері.

Уже через декілька годин правоохоронцям вдалось затримати підозрювану у Волинській області. Жінка зізналась у вчиненому та повідомила де знаходяться вкрадені гроші.

Наразі крадійка перебуває під цілодобовим домашнім арештом, до рішення суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *