ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукують зниклу дівчинку із Одеси. Оновлено

Андрій Котенський

|

На Львівщині розшукується 7-річна Маргарита Бербень із Одеси, яка у вівторок, 25 жовтня, разом із бабусею вирушила на Львівщину та досі її місце знаходження невідоме. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

У розшук дитину оголосили працівники Одеського районного управління поліції №1. Дитина 25 жовтня цього року поїхала з бабусею до Львівської області та досі її місце знаходження невідоме.

Прикмети зниклої: на вигляд 6-8 років, зріст приблизно 125-130 см, щільної статури, волосся темно-русе (середньої довжини), очі карі.

Була одягнена у коричневу шапку та спортивний костюм, сіру куртку, білі кросівки.

Усіх, хто володієте будь-якою інформацію щодо місця знаходження дівчинки, просять зателефонувати до територіального підрозділу поліції за номерами телефонів (048) 779 42 88, +380 (68) 903 68 57 або на спецлінію «102».

За даними ЗМІ, мама дівчинки планувала виїхати з дитиною за кордон і вже виготовила для цього відповідні документи. Аби зашкодити цьому, бабуся дівчинки без дозволу батьків забрала її та поїхала у Львів. Після цього мама дитини заявила у поліцію про зникнення дівчинки із бабусею.

ОНОВЛЕНО. Дівчинку з бабусею розшукали у Львові. З ними все добре. Дякуємо всім небайдужим за допомогу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *