ОСТАННІ НОВИНИ

За 18 хвилин ЗСУ збили чотири російські вертольоти

Наталя Дуляба

|

Всього лише за 18 хвилин Повітряні сили «приземлили» відразу чотири вертольоти російських окупантів. Про це йдеться на сторінці Генштабу у Facebook.

Таку майстерність продемонстрували наші військові на півдні України у середу, 12 жовтня. Із 08:40 по 08:58 год., тобто протягом 18 хвилин бійці зенітних ракетних підрозділів збили щонайменше чотири ворожі ударні вертольоти, які здійснювали вогневу підтримку наземних окупаційних військ.

Тип знищених вертольотів ще достеменно не відомі, втім у Генштабі допускають, що йдеться про Ка-52, відомі також як «Алігатори».

«За попередніми даними, один вертоліт впав на звільненій від окупантів території, решта – за лінією зіткнення», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що вартість вертольота Ка-52 оцінюють у понад 15 млн доларів.

Загалом за повні сім місяців повномасштабної війни ЗСУ знищили 235 російських вертольотів, 268 літаків, більше 1100 дронів та низку іншої військової техніки. Детальніше читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *