ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали харків’ян, які обкрадали пасажирів львівських маршруток

Андрій Котенський

|

У Львові патрульні затримали двох чоловіків із Харкова, які причетні до викрадення смартфону у пасажира маршрутки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

За даними відомства, львівські патрульні отримали повідомлення про крадіжку мобільного телефона в громадському транспорті на вулиці Городоцькій.

Прибувши на виклик, заявник розповів, що вийшовши з маршрутки, виявив зникнення телефону. Згодом хлопець повідомив, що звернув увагу на двох підозрілих осіб, які вийшли зупинкою швидше.

За допомогою мобільного додатку, який був встановлений на втраченому смартфоні, охоронці порядку встановили його приблизну геолокацію. Отримавши опис підозрілих чоловіків, патрульні помітили двох схожих осіб на вулиці Фабричній. Ними виявились 50 і 41-річні харків’яни. Під час поверхневої перевірки у одного із них виявили викрадений ґаджет, який належав заявнику.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Як відомо, крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *