ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин вивозив з країни військовозобов’язаних під виглядом студентів

Анастасія Диняк

|

Львів’янин за гроші підробляв документи про навчання в іноземних вишах військовозобов’язаним чоловікам, щоб безперешкодно вивезти їх з України. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, за даними правоохоронців 25-річний львів’янин заробляв на нелегальному вивезені за кордон чоловіків, які підпадають під мобілізацію в умовах воєнного стану. Чоловік пообіцяв військовозобов’язаному підробити документи про навчання в одному з польських вишів для безперешкодного виїзду з України.

Свої «послуги» він оцінив у чотири тисячі доларів. Поліцейські затримали чоловіка, коли він отримував половину суми завдатку.

Мешканцю Львова вже повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України. Йому загрожує до дев’яти років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років та з конфіскацією майна. Наразі обвинувальний акт скерували до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *