ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП на Львівщині загинув 62-річний водій

Ольга Денисяка

|

4 вересня у Стрийському районі Львівщини водій «Форда» не впорався з керуванням, з’їхав у лісопосадку та в’їхав у дерево. Внаслідок ДТП водій загинув на місці, а його 51-річна пасажирка потрапила до реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася 4 жовтня близько 16:40 год. між селами Підбірці та Олексичі Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Форд Фокус», 62-річний мешканець одного з сіл району, не впорався з керуванням, з’їхав у лісопосадку та в’їхав у дерево. Внаслідок отриманих у ДТП травм водій загинув на місці події, а пасажир автомобіля, 51-річна жителька району, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімацію.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *