ОСТАННІ НОВИНИ

Зарано говорити, хто стоїть за пошкодженням «Північного потоку», – Пентагон

Ольга Денисяка

|

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що нанадто рано робити припущення про те, хто міг стояти за пошкодженням трубопроводу Nord Stream. Як пише Українська правда, про це повідомляє Reuters.

Остін обговорював цей інцидент зі своїм датським колегою, «і він вказав мені на те, що мине кілька днів, перш ніж він зможе залучити потрібну команду, щоб оглянути місця події і спробувати якнайкраще визначити, що сталося».

«Відверто кажучи, поки не буде проведено повне розслідування, ніхто не зможе точно визначити, що сталося… Доки ми не отримаємо додаткової інформації або не зможемо провести подальший аналіз, ми не робитимемо припущень про те, хто міг бути відповідальним за те, що сталося», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ніч на 26 вересня стався витік на одній із ниток магістралі «Північний потік-2». Це сталося в данській винятковій економічній зоні на південний схід від Борнхольма. Крім того, витік газу зафіксовано з обох ниток першого «Північного потоку» – у винятковій економічній зоні Данії на північний схід від острова Борнхольм.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *