ОСТАННІ НОВИНИ

Україна готова до переговорів з РФ, але не з Путіним, – Зеленський

Анастасія Диняк

|

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова до переговорів з Росією, однак, якщо її президентом буде не Путін. Про це він повідомив у відеозверненні.

Так, Зеленський наголосив, що українська сторона завжди була готова до переговорів, але з іншим президентом, а не Путіним.

«Україна була й залишається лідером у переговорних зусиллях. Саме наша держава завжди пропонувала Росії домовитися про співіснування на рівних, чесних, гідних і справедливих умовах. Очевидно, що з цим російським президентом це неможливо. Він не знає, що таке гідність і чесність», – сказав він.

Нагадаємо, 30 вересня Путін офіційно заявив про «приєднання» тимчасово окупованих територій Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей України до РФ.

Окрім того, Путін закликав Київ сісти за стіл переговорів, щоб припинити війну, проте додав, що статуси «приєднаних територій» не обговорюватимуться.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *