ОСТАННІ НОВИНИ

Педагоги Академії сухопутних військ отримали відзнаки до Дня працівників освіти

Анастасія Диняк

|

Кращі педагоги Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного отримали відзнаки від імені Міністра оборони України, Головнокомандувача Збройних Сил України, Командувача сухопутних військ ЗС України та від начальника вишу Павла Ткачука. Про це він повідомив у Facebook.

Так, начальник Академії вручив відзнаки кращим педагогам начального закладу до Дня працівників освіти, а також привітав працівників бібліотек, які відзначають своє професійне свято 5 жовтня.

Освітяни отримали відзнаки від імені Міністра оборони України, Головнокомандувача Збройних Сил України, Командувача сухопутних військ ЗС України та керівника Національної академії.

«Відбиття російської агресії, визволення наших людей і української землі від загарбників – основна лінія, на якій сьогодні будується наше життя. Цьому присвячують себе і наші освітяни… Подякував колективу Наукового центру Сухопутних військ нашого навчального закладу з нагоди чергової річниці цієї потужної дослідницької установи. Відзначив успішну роботу команди фахівців Національної академії в ході цьогорічної вступної кампанії», – зазначив Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Павло Ткачук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *