ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові камуфляжне авто зіткнулося із маршруткою. Семеро осіб госпіталізували

Андрій Котенський

|

У Залізничному районі Львова автомобіль із нанесеним воєнним камуфляжем, зіткнувся із приміським автобусом. У результаті зіткнення травмованого 6 людей, з них 2 дітей. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

За даними відомства, аварія сталася 26 вересня близько 16.30 у селищі Рудно, Залізничного району Львова. На дорозі не розминулись легковий автомобіль Kia Sorento та приміського автобуса «Богдан А092».

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць та гідравлічного домкрату проводились роботи по деблокуванню пасажирки з-під сидіння автобуса, яка не могла самостійно вибратись.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано 6 осіб, з них 2 дітей, яких госпіталізовано в медичні заклади Львова.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Водночас за даними поліції Львівщини, у ДТП постраждало семеро осіб. Серед них троє неповнолітніх.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Кіа», 22-річний місцевий мешканець, здійснив зіткнення з автобусом «Богдан» під керуванням 35-річного львів’янина. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала пасажирка легковика, а також водій та п’ятеро пасажирів автобуса, усі мешканці Львівщини, з яких – одна п’ятирічна дитина та двоє неповнолітніх віком 15 та 16 років.

Судячи із опублікованих фото, скоріш за все саме легковик вилетів на зустрічну смугу автобуса.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *