ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна журналістів здолала ветеранів «Карпат» та вдруге стала володарем «Кубку Львова»

Андрій Котенський

|

На львівському стадіоні «Скіф» розіграли третій щорічний благодійний матч за Кубок Львова серед команд Ветеранів ФК «Карпати» та Збірної журналістів України. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Основна мета благодійного матчу стала допомога дітям-сиротам із Сходу України займатися спортом.

Матч розпочався з Гімну України у виконанні української співачки Вікторії Зяблікової.

Вболівати за наші команди до нас на матч приїхали діти з Луганського будинку дитини, які зараз тимчасово перебувають в Будинку №1 м. Львова та діти переселенці з Навчально-реабілітаційного центру «Мрія», які отримали від Генерального спонсора, організаторів та партнерів матчу професійну футбольну форму, спортивне спорядження та солодкі подарунки.

«Кубок Львова – 2022» став матчем-реваншем для команд. Ветерани ФК «Карпати» минулого року святкували перемогу, а Збірна журналістів в 2018 році змогла перемогти легенд українського футболу по пенальті.

У першому таймі сили були рівними, карпатівці вражали своєю майстерністю, а журналісти мали декілька влучних моментів, спочатку Вадим Дробашко спробував вразити ворота ФК «Карпат», а потім ексфутболіст «Карпат», «Арсенала» Максим Фещук з кутового вразив ворота Богдана Стронціцького.

Крім того, Максим Фещук допоміг забити другий гол за журналістів, вдалою грою в штрафній суперника, подав м’яч на Богдана Пастернака, який скористався моментом і замкнув передачу.

Ветерани довго не засмучувалися, і вже через деякий час Володимир Уштан у красивому стрибку зрівняв рахунок.

Пізніше карпатівці святкували ще одну гольову, Костянтин Деревльов забив другий м’яч журналістам.

Інтрига в матчі-реванш залишалася до останніх хвилин, але команди порадували глядачів ще двома голами. Спочатку Максим Фещук, який в другому таймі зіграв за «Карпати» вразив ворота журналістів. А пізніше зрівняв рахунок Дмитро Шеянов.

Долю матчу вирішила серія післяматчевих пенальті, де повезло найбільше команді журналістів, голкіпер Ярослав Твардовський красивими сейвами відбив два м’ячі легенд українського футболу. У підсумку володарями «Кубку Львова – 2022» стала Збірна журналістів України.

Під час прямої трансляції благодійного матчу відбувся аукціон з лотами від футбольних зірок України, який за рішенням організаторів продовжується. Хто захоче допомогти дітям-сиротам із Сходу України, зможе купити футболки від Андрія Ярмоленка, Мар’яна Шведа, Михайла Мудрика, Андрія Тлумака, В’ячеслава Шевчука, Олексія Бєліка, Артема Федецького, а також м’ячі з підписами Збірників України, Ветеранів ФК «Карпати», та інші цікаві подарунки. Усі зібрані кошти від придбаних лотів підуть на ремонт та облаштування кімнат в Будинку дитини № 1 м. Львова. Купити лот можна за номером картки для купівлі лота: 5375 4112 0134 0788.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *