ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові діти військових можуть отримати кошти на оздоровлення. Деталі

Наталя Дуляба

|

До 29 вересня діти учасників бойових дій, які мешкають у Львівській громаді, можуть отримати від 3000 до 7000 грн на оздоровлення. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Виплати проводять у межах міської програми оздоровлення дітей. Подати заявку можуть діти учасників АТО/ООС, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні. Всі вони мають мешканцями Львівської громади.

Заявки до 29 вересня приймає Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій (вул. Пекарська, 41).

Одноразову матеріальну допомогу надають дітям віком до 18 років у таких розмірах:

  • дітям осіб, які брали безпосередню участь в АТО/ООС та загинули (пропали безвісти) або померли, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні – 6000 грн на кожну дитину;
  • дітям з інвалідністю учасників АТО/ООС (у тому числі бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою), постраждалих учасників Революції Гідності – 7000 грн на кожну дитину;
  • дітям осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО/ООС (у тому числі бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою), постраждалих учасників Революції Гідності, зокрема:

* осіб з інвалідністю внаслідок війни 1-2 групи – 4000 грн на кожну дитину.

* осіб з інвалідністю внаслідок війни 3 групи – 3000 грн на кожну дитину.

Для отримання одноразової матеріальної допомоги один з батьків дитини (дітей) або уповноважений представник (опікун) подає до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій заяву за встановленою формою. Контактні телефони: 032-254-61-16; 067-962-83-25.

Додамо, що на міську програму оздоровлення дітей у 2022 році Львів виділив близько 2 млн грн. Кошти вже отримали 288 дітей, на це місто витратило 1,3 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *