ОСТАННІ НОВИНИ

Спортивний майданчик у Львові вирішили закрити на замок

Наталя Дуляба

|

Спортивний майданчик на вул. Івана Франка вирішили закрити на замок, а поруч встановили камеру відеоспостереження. Таким чином у Львові перевіряють, чи будуть дієві такі посилені заходи безпеки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Йдеться про спортивний майданчик на вул. Івана Франка, 165, що на Новому Львові. Він поділений на дві зони, дитячу і дорослу, де для кожної вікової категорії є тренажери та гойдалки.

Майданчик відкрили ще влітку минулого року і вже тоді його огородили, влаштували освітлення. Цьогоріч тут вирішили посилити заходи безпеки, тож встановили ще й камеру відеонагляду та електромагнітний замок.

Камера має функції світло- і звукосигналу та записує відео на реєстратор. Електрозамок включається автоматично з 22:30 до 7:30 год. Окремо ключі-брелки для входу на майданчик мають двірник та адміністратор спортивної зони.

«Якщо такі заходи безпеки дозволять зберігати майданчик у хорошу стані довше, то цей досвід будуть використовувати й на інших спортивних локаціях міста», – кажуть у Львівській міськраді.

Додамо, що спортивний майданчик на вул. Івана Франка, 165 обійшовся у 2,5 млн грн. Скільки витратили коштів на електрозамок й відео спостереження, у мерії не уточняють.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *