ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 22-річний хлопець впав з крісельного підйомника в горах

Ольга Денисяка

|

15 вересня в горах у Стрийському районі Львівщини 22-річний турист впав з крісельного підйомника. Хлопця госпіталізували до місцевої лікарні. Про це Львівському порталу повідомили в ДСНС Львівщини.

15 вересня о 15:25 год. рятувальникам повідомили, що в селі Волосянка Стрийського району на базі готельно-туристичного комплексу впав із крісельного підйомника з висоти близько 15 метрів 22-річний хлопець, мешканець м. Володимир-Волинський. Внаслідок падіння він отримав травми та не міг самостійно рухатись.

На місце негайно виїхали рятувальники. Вони наклали потерпілому фіксуючі шини на ліву руку та праву ногу та на ношах транспортували травмованого близько двох км до спеціального аварійно-рятувального автомобіля після чого автомобілем ще транспортували чоловіка до карети швидкої медичної допомоги. Потерпілого в стані середнього ступеня важкості медики госпіталізували в Сколівську центральну районну лікарню.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *