ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонті вулиці Львова підприємець привласнив понад 300 тис. грн

Анастасія Диняк

|

Директор підприємства привласнив понад 300 тисяч з гривень з бюджету під час ремонту однієї з вулиць у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, за даними правоохоронців, ЛКП «Львівавтодор» оголосило тендер на проведення капітального ремонту однієї з вулиць Львова. Згодом було укладено договір з підприємством, директором якого є 33-річний мешканець Рівненщини.

Під час ремонту директор фірми підробив офіційні документи, зокрема він вніс неправдиві дані щодо виконаних робіт та використаних матеріалів. Унаслідок цього підприємець привласнив понад 300 тисяч гривень бюджетних коштів.

Чоловіку повідомили про підозру за фактом привласнення бюджетних коштів та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України). Йому загрожує до восьми років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років. Справу скерували до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *