ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині сигарети через кордон переправляли безпілотниками

Анастасія Диняк

|

На Львівщині прикордонники виявили чотири безпілотники, якими переправляли сигарети до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Так, у середу, 7 вересня, прикордонники пункту пропуску «Смільниця» помітили безпілотники. На околиці села Тернів, на відстані близько 10 кілометрів від кордону, помітили групу чоловіків, які намагалися запустити у повітря чотири саморобних БПЛА.

Зловмисники намагалися переправити до Польщі 3 600 пачок сигарет без марок акцизного податку України, однак кинули усе, коли помітили правоохоронців.

На місці прикордонники також виявили позашляховик з причепом, техніку, за допомогою якої здійснювався запуск безпілотників, чорнові записи, банківські картки, 4 000 польських злотих та понад 2 000 гривень. Наразі поліція розшукує причетних.

Ті, безпілотники, які запустили раніше, пролетіли понад 10 кілометрів над територією Польщі. Українські прикордонники одразу передали дані польським колегам, які на своїй території також знайшли пакунки з сигаретами. Згодом вони повідомили, що затримали чоловіка, який невдовзі прибув за товаром.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *