ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали «чоловіка-невидимку»

Андрій Котенський

|

У пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, один пасажир грав в хованки, а інший – уявив себе невидимим. Обидвоє намагалися незаконно виїхати до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

За даними прикордонників, під час в’їзду на територію пункту пропуску 23-річний пасажир заховався за заднім сидінням та не надав документи для проходження контролю. Проте в ході перевірки авта прикордонний наряд знайшов чоловіка.

В іншому випадку українець також заховався за сидінням. Проте, коли мікроавтобус заїхав в пункт пропуску, чоловік вийшов та тихесенько попрямував в бік Польщі, оминаючи паспортний контроль.

Прикордонники дали знати чоловікові, що він видимий та запросили на розмову.

У ході бесіди прикордонники з’ясували, що підстав для перетину кордону в умовах воєнного стану чоловіки не мали.

Осіб через кордон не пропустили та притягнули до адмінвідповідальності. Стосовно перевізників прикордонники Львівського загону направили повідомлення до Нацполіції, в їх діях вбачаються ознаки злочину незаконої переправи осіб через державний кордон.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *