ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужих закликають допомогти родині полеглого львів’янина Славка Матвіїва

Андрій Котенський

|

Небайдужі товариші полеглого на війні львів’янина Славка Матвіїва (Тигра) організовують збір коштів для його родини. Про це Львівському порталу повідомив один із товаришів захисника.

Усі небайдужі можуть допомогти за реквізитами: 4149499393042211

Отримувач – Анастасія Матвіїв (дружина).

Про чин похорону та прощання із Славком Матвієвим буде повідомлено додатково у спільноті Організації української молоді «Спадщина».

Раніше Львівський портал повідомляв, що у бою із російськими окупантами загинув львів’янин Славко Матвіїв (Тигр) – один із кращих випускників Національної Академії сухопутних військ 2021 року, помічник начальника полкової розвідки 5-го окремого штурмового полку.

Славко Матвіїв загинув під час виконання бойового завдання у нерівному бою із ДРГ противника.

Молодий чоловік був вихованцем організації української молоді «Спадщина», учасником Революції Гідності, членом 49-го окремого стрілецького батальйону «Карпатська Січ» та 93-ї ОМБр Холодний Яр, мав миротворчий досвід у Конго.

У серпні 2021 року закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного і став одним із кращих випускників-офіцерів тактичної ланки з числа осіб з вищою цивільною освітою.

Фото: Організація української молоді «Спадщина»

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *