ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у перехожого знайшли наркотики та гранату

Анастасія Диняк

|

У Городку на Львівщині патрульні вилучили у перехожого пакет з канабісом та ручну гранату. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, у понеділок, 29 серпня, близько 16:30 год під час патрулювання дільничий помітив підозрілого перехожого. Під час обшуку поліцейський виявив у 35-річного мешканця одного з сіл Львівщини пакет з наркотиками, схожими на канабіс, та гранату.

На місце прибули правоохоронці, вони вилучили у чоловіка корпус гранати РГД-5, та запал УЗРГМ-2 до неї. Все вилучене скеровано не експертне дослідження.

Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1. ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати до семи років за ґратами. Триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *