ОСТАННІ НОВИНИ

Партизани на тимчасово окупованих територіях привітали українців із Днем прапора

Наталя Дуляба

|

Партизани на тимчасово окупованих територіях України привітали українців із Днем державного прапора, розклеївши патріотичні листівки й намалювавши на вулицях синьо-жовті герби. Про це йдеться на сторінці Головного управління розвідки Міноборони у Facebook.

Рух «Народний спротив України» розклеїв листівки у Таврійську, Каховці, Новій Каховці, Енергодарі, Токмаку та Бердянську. На них зображений прапор України і написано: «Під ним ми здобули незалежність, під ним й знищимо рашизм!».

Крім таких листівок, партизани намалювали на вулицях герб України, а подекуди біля будинків з’явились синьо-жовті стрічки і прапори.

Нагадаємо, українські партизани на тимчасово захоплених росією територіях неодноразово передавали «вітання» окупантам, зокрема й розклеюючи листівки-попередження.

Наприкінці липня вулиці Херсона рясно вкрились посланнями про те, що ЗСУ вже скоро візьмуться за деокупацію міста, тож радили загарбникам забиратися геть, поки ще не пізно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *