ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни вибороли вже три медалі на Іграх воїнів у США

Анастасія Диняк

|

На Іграх воїнів у Орландо львів’яни вибороли золоту, срібну та бронзову медалі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, у США тривають Ігри воїнів, серед учасників є зокрема мешканці Львова. Вони вже встигли здобути три медалі для України.

Сергій Калитюк виборов перше місце у кульовій стрільбі та здобув срібну медаль у хендбайку на дистанції 1500 метрів. У цій ж дисципліні на цій дистанції здобув «бронзу» Віктор Легкодух.

Зазначимо, Warrior Games – це багатоспортивний захід для поранених чи хворих службовців та ветеранів, організований Міністерством оборони США. Участь у Іграх воїнів у США беруть приблизно 300 осіб. США представляють шість команд, а Україну та Канаду – по одній. Делегація кожної з команд складає приблизно 40 осіб.

Львівщину у різних видах спорту представляють Сергій Калитюк, Віктор Легкодух, Ігор Галушка, Дмитро Афанасьєв та Олександр Заставський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *