ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський суд арештував майно росіян на понад 450 млн грн

Анастасія Диняк

|

Суд Львова наклав арешт на нерухомість підприємства, яке належить громадянам РФ, на загальну суму понад 450 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, суд арештував майно приміщення гуртожитків одного з підприємств, власником якого є громадяни Росії. Правоохоронці встановили, що упродовж 2014-2016 років фігуранти незаконно заволоділи грошима мешканців цих гуртожитків, використовуючи шахрайську схему.

Окрім того, підприємство безпідставно ухилилось від сплати житлово-комунальних послуг, прикриваючись нібито кризою у роботі.

Загальна сума арештованого майна становить понад 450 мільйонів гривень. Наразі вирішується питання про передачу вказаного майна в управління АРМА.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами шахрайства, привласнення та розтрати майна, викрадення та привласнення офіційних документів, печаток та штампів,  службового підроблення здійснюється слідчими ЛРУП №2 ГУ НП у Львівській області (ч.1 ст.188-1, ч.1 ст.190, ч.3 ст.191, ч.3 ст.357, ч.1 ст.366 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *