ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепів «батальйону Монако» хочуть позбавити мандатів

Андрій Котенський

|

Нардепка Мар’яна Безугла подала до Верховної Ради України звернення щодо дострокового позбавлення повноважень нардепів Вадима Столара, Ігоря Абрамовича та Григорія Суркіса, які перед повномасштабним вторгненням Росії втекли з країни і не брали участі у жодному засіданні парламенту.

Ініціатива Безуглої з’явилася після розслідування журналістів, які виявили елітних біженців з України, що на яхтах та преміум автомобілях заполонили лазурне узбережжя Монако, Монте-Карло та Ніцци.

«У мене теж питання. Чому батальйон «Монако» досі в Верховній Раді України. Подаю звернення щодо порушення дисципліни та норм депутатської етики, не дотримання присяги, а також щодо дострокового припинення повноважень народних депутатів України Вадима Столара, Ігоря Абрамовича та Григорія Суркіса – йдеться у повідомленні Мар’яни Безуглої.

Вона закликала підписатися своїх колег за таку ініціативу впродовж дня до 23.00, а також пообіцяла опублікувати прізвища тих нардепів, які підтримали ініціативу позбавити утікачів мандатів.

На запитання про те, чому до цього списку не потрапив нардеп утікач Сергій Льовочкін, Мар’яна Безугла відповіла: «Він бере участь в засіданнях комітету, по ньому ще досліджую. Можливо, спочатку піднімемо це питання на засіданні нашого комітету. З іншими ніякого контакту нема, засідання ігнорують».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *