ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили угруповання, що переправляло чоловіків за кордон

Андрій Котенський

|

Правоохоронці Львівщини викрили організовану злочинну групу, яка переправляла за кордон військовозобов’язаних чоловіків. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, підозрювані виготовляли для військовозобов’язаних чоловіків підроблені медичні документи, що давало тим право на безперешкодний перетин кордону України.

До складу організованої групи входило троє осіб: організатор – 54-річний мешканець міста Стебник та двоє співучасників – житель Дрогобича віком 34 роки та 47-річний львів’янин. Свої «послуги» зловмисники оцінювали у суму 5 тисяч доларів США.

Правоохоронці затримали організатора групи у місті Стебник під час отримання частини коштів від військовозобов’язаного чоловіка, якому вони взялись «допомогти» перетнути державний кордон України з Республікою Польща.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозри у незаконому переправленні осіб через державний кордон України. Ділкам загрожує від семи до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *