ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на хабарі спіймали керівника районного відділу виконавчої служби

Анастасія Диняк

|

На Львівщині затримано керівника райвідділу виконавчої служби за хабар за непритягнення до відповідальності. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, за даними правоохоронців, керівник одного із районних відділ Державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції вимагав гроші за вплив на прийняття рішень службовими особами поліції.

Посадовець одержав від свого колишнього підлеглого чотири тисячі доларів за непритягнення того до кримінальної відповідальності за фактом службового підроблення офіційних документів.

У ДБР додали, що посадовець погрожував фігуранту справи. Він переконував, що,  якщо експрацівник відмовиться від «співпраці», правоохоронці знайдуть достатньо доказів для повідомлення про підозру.

Зловмисника затримали під час передачі коштів у одному зі спальних районів Львова в його ж авто.

Чоловіку повідомили про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України). Йому загрожує до десяти років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років та з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *