ОСТАННІ НОВИНИ

Під час вибуху у Попасній знищено більше сотні «вагнерівців», – Гайдай

Наталя Дуляба

|

Внаслідок удару ЗСУ по штабу приватної військової компанії «Вагнера» у тимчасово окупованій Попасній загинули більше 100 російських найманців керівного складу. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у своєму Facebook.

Вдаватись у деталі щодо цього випадку посадовець не став, він наголосив, що варто дочекатись офіційної інформації від Генштабу. Втім він додав: «Якщо виявиться, що більше 100 «вагнерівців» з керівного складу загинуло внаслідок бавовни у тимчасово окупованій Попасній, для нас це вже не буде новиною».

Сергій Гайдай зауважив, що куратор ПВК «Вагнера» Євген Пригожин, якого помітили напередодні з російськими найманцями, швидше за все ніяк не постраждав, але серед вбитих, найімовірніше, є його заступники.

Нагадаємо, удар по штабу «вагнерівців» у захопленій Попасній стався, за попередніми даними, 14 серпня. При цьому Сергій Гайдай розповідав, що локацію найманців кремля «здав» один із російських пропагандистів, публікуючи фото у соцмережах.

Про кількість загиблих серед бійців ПВК «Вагнера» досі відомо не було.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *