ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина – лідер за кількістю відмінників з мультитесту

Ольга Денисяка

|

У Львівській області 1426 учасників національного мультипредметного тесту, який цьогоріч заміняє традиційне ЗНО, отримали максимальні 200 балів за іспит. Це – найбільше серед всіх областей в Україні. Про це повідомив у Facebook директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА.

Так, у Львівській області 1426 випускників отримали по 200 балів з мультитесту. З них 88 осіб отримали по 200 балів із трьох предметів, 303 – з двох і 1035 осіб склали на максимальний бал тест з одного предмету.

За словами Олега Паски, це найбільша кількість максимальних результатів по всій Україні. Друге місце посідає Київ. Загалом в Україні 555 випускників отримали по 200 балів з трьох предметів, 1903 – з двох і 7507 – з одного.

Зазначимо, що минулого року у Львівщина також очолила рейтинг областей за результатами ЗНО. По 200 балів на ЗНО-2021 набрав 71 мешканець Львівщини. Максимальні бали випускники найчастіше отримали з англійської мови, математики та біології.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *