ОСТАННІ НОВИНИ

На концерті Віктора Павліка у Львові збиратимуть на турнікети для військових

Ольга Денисяка

|

У неділю, 14 серпня, Віктор Павлік дасть благодійний концерт у Львові. Зібрані кошти підуть на закупівлю турнікетів для військових госпіталів. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Під час концерту Віктора Павліка у Львові 14 серпня відбудеться презентація пісні «Непереможна Україна», а також вперше прозвучить нова версія знаменитого хіта «Шикидим». Зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання для військових госпіталів.

Концерт відбудеться 14 серпня о 18:00 год. у львівському клубі «Малевич». Артист заспіває найулюбленіші хіти шанувальників.

Виступ відбудеться для підтримки Міжнародного Гуманітарного Фонду, який допомагає біженцям в облаштуванні тимчасових притулків та опікується військовими госпіталями, поставляючі для них медицину, карети швидкої допомоги тощо.

Квитки на концерт можна купити за цим посиланням. До збору коштів на турнікети для військових можна також долучитися за такими реквізитами – офіційна банка Фонду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *