ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова виставили знищені танки рф

Андрій Котенський

|

У центрі Львова виставили російську військову техніку, знищену Збройними Силами України. Експозицію назвали «Вистоїмо, переможемо!». Про це повідомляє Львівський портал.

На площі Ринок уже розмістили важку техніку рашистів.

На експозиції представлені російський танк Т-72, самохідні артилерійські установки 2С1 «Гвоздіка» та 2С19 «Мста-С», ракетно-зенітний комплекс «Бук» та протитанковий ракетний комплекс «Штурм».

Відвідувачі також зможуть на власні очі побачити декілька з 3000 ракет, випущених російськими загарбниками по українських містах.

Офіційне відкриття усіх експонатів виставки, яка вже побувала у багатьох містах Європи, заплановано на четвер, 11 серпня.

Виставку відкрили завдяки співпраці з Міноборони, МВС, Держприкордонслужбі. Знищену російську техніку, крім львів’ян та гостей міста, прийшли оглянути представники місцевої влади, українських силових й оборонних відомств.

Начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук, який також навідався на виставку, відзначив, що це іржаве залізяччя ворога демонструє силу і міць української армії.

«Це промовистий приклад того, що навіть сучасна й потужна зброя у руках невігласів, спрямована проти мирних мешканців незалежної держави, дуже швидко перетвориться на іржаве залізяччя. А наші вояки за майже пів року запеклої боротьби проти рашистської орди ще краще навчились нищити агресора у будь-якій стихії», – сказав він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівський портал, Facebook Павла Ткачука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *