ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові курсує новий тролейбус №38

Анастасія Диняк

|

Новий тролейбусний маршрут №38 зі сполученням пл. Кропивницького – вул. Хуторівка повторюватиме рух автобуса під тим ж номером. Це дозволить забезпечити якісне сполучення між Сиховом та районом пл. Кропивницького. Про Львівському порталу повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, тролейбус №38 став 10-м у місті та з’єднує три райони – Сихівський, Франківський і Залізничний. Він курсуватиме так: пл. Кропивницького – ТЦ «Скриня» – вул. Кульпарківська –  вул. Володимира Великого – вул. Рубчака – вул. Стрийська – вул. Хуторівка» та у зворотному напрямі.

Для нового маршруту у Львові облаштовували контактну мережу та додаткові платформи. Зокрема чотири нові зупинки облаштували на вул. Кульпарківській. Там з’явилися додаткові пішохідні переходи, а також пониженні тротуари та тактильна плитка.

Окрім того, у  ЛКП «Львівелектротранс» додають, що нова тролейбусна інфраструктура на вул. Кульпарківській за потреби стане альтернативною для маршрутів, які курсують вулицями Антоновича та Героїв УПА.

Загалом, довжина маршруту №38 складає 18,5 км. На лінії працює вісім машин у робочі дні та сім  – у вихідні.  Інтервал руху – 10-11 хв. У перший рейс на цьому маршруті тролейбуси вирушили сьогодні о 6.30 год. Останні рейси – о 21.30 з вул. Хуторівка та о 22.00 – з пл. Кропивницького.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *