ОСТАННІ НОВИНИ

росіяни намагаються переконати мешканців захоплених територій, що «Україну вже поділили», – розвідка

Ольга Денисяка

|

Окупанти намагаються переконати мешканців окупованих територій в тому, що «Україну вже поділили». Про це Львівському порталу повідомили в головному управлінні розвідки Міноборони України.

«Окупаційна влада проводить пропагандистську кампанію на окупованих територіях, спрямовану на зневіру мешканців в українській владі та можливості звільнення», – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, керівництво великих підприємств Мелітополя отримало вказівку проводити збори та бесіди з персоналом, на яких доводити наступну інформацію: «Україну вже поділили. На території західних областей ввели в обіг польські злоті, в більшості магазинів подвійні цінники. Від росії немає куди тікати. Україна не та, якою була».

Окупанти роблять це, аби підірвати морально-психологічну стійкість українсько налаштованого населення, що залишилося в місті.

В ГУР запевняють, що всім мешканцям окупованих територій слід пам’ятати: всі українські землі будуть обов’язково звільнені.

«Україна залишиться неподільною та унітарною державною, а кожен окупант та колаборант отримає заслужену відплату», наголосили в розвідці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *