ОСТАННІ НОВИНИ

РФ не в змозі набрати новий військовий корпус, – британська розвідка

Анастасія Диняк

|

Росіяни створили новий армійський корпус для війни в Україні, однак навряд чи зможуть набрати до нього достатню кількість бійців через «обмежений рівень народного ентузіазму». Про це Львівському порталу повідомили в Міністерстві оборони Великої Британії.

Так, за даними британської розвідки, Росія створила нове формування сухопутних військ – 3-й армійський корпус. Він дислокується в Мулиному Нижньогородської області, що на схід від Москви.

До формування мають долучити 15-20 тисяч військовослужбовців. Значну частину корпусу планують забезпечити нещодавно сформованими так званими «добровольчими» батальйонами. Російське командування знову намагається заманити бійців обіцянками грошових виплат.

Однак британські розвідники додають, що Росії буде важко зібрати потрібну кількість людей. Причиною називають «дуже обмежений рівень народного ентузіазму з приводу добровільної участі в бойових діях в Україні».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *