ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські лікарі врятували руку фехтувальнику Ростиславу Герцику

Анастасія Диняк

|

Львівські лікарі пролікували руку бронзового чемпіона світу з фехтування Ростислава Герцика, у яку під час змагань вцілив суперник. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, у липні фехтувальник Ростислав Герцик представляв Україну на міжнародних змаганнях у Єгипті. Під час двобою суперник вцілив у руку українському спортсмену, що спричинило перелом п’ясткової кістки правої руки.

Єгипетські лікарі надали Ростиславу першу медичну допомогу, а вже за повноцінне лікування взялися фахівці лікарні святого Луки Першого медоб’єднання Львова.

Лікарі вирішили не накладати фехтувальнику гіпс, адже тоді він зміг би повернутися до занять спортом не раніше, ніж за пів року. Медики провели операцію. Вони співставили кісткові відламки і стабільно зафіксували їх титановими гвинтами та пластинами. Це дасть змогу спортсмену вже за три тижні повернутися до тренувань.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото:  ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *