ОСТАННІ НОВИНИ

Митрополит Епіфаній освятив храм Преображення Господнього у Солонці

Ольга Денисяка

|

9 серпня на Львівщину прибув предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній. Він взяв участь в освяченні храму Преображення Господнього у Солонці. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

Так, напередодні свята Преображення Господнього, у селі Солонка Львівської області Предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній та ще майже 100 священнослужителів ПЦУ з усієї України освятили храм Преображення Господнього.

«Вітаю Солонківську територіальну громаду з освяченням храму на честь Преображення Господнього! Цей храм є місцем особливої присутності Божої. Від усього навколишнього простору природи він виокремлений талантом архітекторів, працею будівничих, турботами настоятеля, благодійників і всієї громади, щоб слугувати місцем особливого пошанування Отця Всесвіту. Сьогодні для цього Божого дому і для всіх нас, хто причетний до його зведення та освячення, особливе свято, яке, можливо, буває тільки раз на все життя», – сказав Блаженніший Митрополит Епіфаній.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *