ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин виборов «бронзу» на чемпіонаті світу з веслування

Ольга Денисяка

|

32-річний веслувальник Віталій Вергелес виборов бронзову медаль на чемпіонаті світу з веслування на байдарках та каное, що проходить в Канаді. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

У каное-четвірці на дистанції 500 метрів він змагався разом з представниками Волині Андрієм Рибачком і Юрієм Вандюком та спортсменом Полтавщини Тарасом Міщуком. У фіналі українські спортсмени показали третій результат.

Віталій Вергелес – Заслужений майстер спорту України. Тренується спортсмен у Львівській школі вищої спортивної майстерності. Його наставники – Роман Бундз та Андрій Маслюк.

У складі збірної також вдало виступила львів’янка Анастасія Горлова. 27-річна Анастасія є майстринею спорту України міжнародного класу. Її тренують Роман Бундз та Олександр Горлов.

Загалом збірна України на чемпіонаті здобула 5 нагород. Зовсім скоро спортсмени також представлять Україну на чемпіонаті Європи, що відбудеться у Німеччині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *