ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка понад три місяці ховала тіло у власній ванній

Анастасія Диняк

|

На Львівщині жінка зарізала свого знайомого та з квітня ховала його тіло у власній ванній. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, у четвер, 4 серпня близько 19:45 год. під час патрулювання у селі Муроване поліцейський відчув специфічний запах поблизу одного з будинків та викликав слідчо-оперативну групу, яка виявила у ванній кімнаті напіврозкладене тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

За даними правоохоронців, загиблим виявився 40-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося він помер ще в квітні 2022 року.

Слідчі встановили, напередодні Великодніх свят, під час розпивання алкоголю, між загиблим та власницею помешкання виник конфлікт. Жінка вдарила чоловіка кухонним ножем у ділянку грудей, що й спричинило його смерть. Тіло зловмисниця вирішила заховати у власній ванній.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 15 років за ґратами. Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *