ОСТАННІ НОВИНИ

Львівського поліцейського зловили на хабарі

Ольга Денисяка

|

У Львові старшого оперуповноваженого одного із відділів поліції затримали під час отримання хабара. Йому інкримінують зловживання впливом. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

У повідомленні йдеться, що старший оперуповноважений одного із відділів Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України вимагав тисячу доларів за відкриття кримінальної справи.

«За даними слідства, поліцейський вимагав 1 000 доларів США у громадянина за сприяння у відкритті та розслідуванні кримінального провадження слідчими ГУНП за фактом вчинення відносно останнього шахрайських дій, внаслідок яких йому було заподіяно матеріальну шкоду на понад 5 000 дол США», – повідомили в прокуратурі.

Поліцейського затримали безпосередньо під час отримання коштів. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади. Йому повідомили про підозру у зловживанні впливом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *