ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог обстріляв два райони Дніпропетровщини

Анастасія Диняк

|

Російські окупанти з «Градів» та ствольної артилерії обстріляли Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровщини. Про це Львівському порталу повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Так, у понеділок, 1 серпня, росіяни випустили понад 60 снарядів з «Градів» по Марганцю та Червоногригорівській громаді. Унаслідок обстрілу постраждали дві жінки, одна з них у важкому стані.

За даними Резніченк, у Марганці окупанти пошкодили вісім приватних будинки. В одному з них знаходилися шестеро дітей, наймолодшому з яких – 2 роки. Діти не постраждали.

Окрім того, у населеному пункті виведено з ладу електромережу. Місто частково без світла.

У Червоногригорівській громаді росіяни пошкодили близько 30 приватних будинків та автомобілі місцевих мешканців. Зачепило й лінію електропередач. Кілька вулиць Червоногригорівки без електрики.

У Криворізькому районі російські війська вдарили зі ствольної артилерії по Зеленодольській громаді. Без жертв та руйнувань.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *