ОСТАННІ НОВИНИ

На Голоско розбудують переповнену школу

Наталя Дуляба

|

У мікрорайоні Під Голоско розбудують переповнену школу №23, що на вул. Варшавській, 126. Для учнів молодших класів тут зведуть окреме навчальне приміщення. Відповідне рішення 1 серпня прийняв виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

Своїм рішенням виконком наразі лише погодив організацію будівництва на території СЗШ №23, про видачу містобудівної документації ще не йдеться.

Як розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, поруч зі школою планують звести окремий корпус для молодших класів. Таке рішення прийняли, бо навчальний заклад є переповненим. Водночас він додав, що готовність посилити соціальну інфраструктуру міста висловила благодійна організація.

Як вказано у документі, цією організацією є Благодійний фонд «Тім4юа». Він буде оплачувати розробку проєкту, його експертизу, а потім – і саме будівництво.

«Новий корпус збудують за новими технологіями, пропонується використати 3D-принтер стін, хоча проєкт ще буде проходити всі необхідні стадії і експертизи», – додав Коломєйцев.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, Благодійний фонд «Тім4юа» створили у Львові в травні цього року. Його засновником є француз Боні Жан-Крістоф, а керівником – Світлана Кищук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Візуалізація: balbek bureau

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *