ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ухилянтів вивозили за кордон за 8 тисяч доларів

Ольга Денисяка

|

У Львові затримали організаторку схеми переправлення військовозобов’язаних до країн ЄС. Вартість такої послуги становила 8 тисяч доларів США. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, жінка налагодила схему нелегального перетину кордону особами, що підлягають мобілізації. Фігурантка за 8 тисяч доларів США пообіцяла переправити військовозобов’язаного через державний кордон на підставі завідомо підробленого офіційного документу, що дає право виїхати з України в умовах воєнного стану, а саме фіктивної довідки про встановлення групи інвалідності.

Правоохоронці затримали жінку під час отримання першої частини коштів у розмірі однієї тисячі доларів США. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Жительку Львівщини затримали за організацію незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Їй загрожує позбавлення волі на термін від семи до дев’яти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *