ОСТАННІ НОВИНИ

Рятувальники показали наслідки ракетного обстрілу курортної Затоки

Наталя Дуляба

|

Рано-вранці 26 липня російські окупаційні війська завдали ракетного удару по смт Затока Одеської області. Обійшлося без жертв, проте суттєво зруйновані житлові будинки та інші будівлі. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС України.

За даними Оперативного командування «Південь», масований ракетний обстріл ворог здійснив вранці по Одещині та Миколаївщині. Ракети повітряного базування випустили з напрямку Чорного моря.

Де саме влучили ракети в Одеській області, спочатку не повідомляли. Було відомо, що вони потрапили у приватні будинки й спричинили пожежі.

Щодо Миколаївської області, то було потрапляння у портову інфраструктуру, авторинок та інші відкриті території.

Згодом президент Володимир Зеленський уточнив, що під ударом російських загарбників на Одещині опинилось курортне містечко Затока. Він вкотре наголосив, що терористи з рф обов’язково будуть покарані.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Згодом у ДСНС України додали, що внаслідок удару по Одеській області постраждав чоловік, однак після надання медичної допомоги від госпіталізації він відмовився. На місцях руйнувань працювали 42 рятувальник, які гасили пожежі, а також психологи.

Ось як виглядає Затока після ракетного удару російських військ:

На брифінгу речник командування Повітряних Сил Юрій Ігнат розповів, що загалом з акваторії Чорного моря росіяни з літаків випустили по Затоці 13 ракет Х-59 і Х-22.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *